top of page

Puheenvuoroja

Teresia_Volotinen.jpg
Teresia Volotinen
Kannatusyhdistyksen puheenjohtaja

"Hyvät Espoon kaupunginteatterin ystävät! Elokuun lopulla minut valittiin Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistyksen vuosikokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi. Kiitän luottamuksesta. Kiitän myös edeltäjääni Leo Eskolaa, joka on ansiokkaasti luotsannut kannatusyhdistystä, ja joka ilokseni jatkaa edelleen varapuheenjohtajana uuden puheenjohtajan tukena ja turvana. Kannatusyhdistyksen hallituksen ja jäsenistön kanssa on hienoa päästä toimimaan yhdessä Espoon teatterin hyväksi. Toivottavasti saamme uusia jäseniä ja mahdollismman moni myös pääsee osallistumaan järjestämiimme retkiin ja tapahtumiin. 

Lue koko puheenvuoro täältä >>

Leo Eskola
Kannatusyhdistyksen varapuheenjohtaja

"Espoon Kaupunginteatteri ja kannatusyhdistys juhlivat lokakuun alussa yhdessä tasavuosia: teatterin ensimmäisistä esityksistä on kulunut 30 vuotta ja kannatusyhdistyksen toiminta käynnistyi 35 vuotta sitten. Oli erittäin hieno asia, että kanssamme juhlissa oli useita ihmisiä, jotka ovat perustamisesta lähtien olleet mukana teatterin ja yhdistyksen riennoissa."

Lue koko puheenvuoro täältä >>

Erik Söderblom, teatterinjohtaja
Leo Eskola, puheenjohtaja
Erik Söderblom
Teatterinjohtaja

"Espoon Kaupunginteatteri on tänään Suomen kiinnostavimpia teattereita. Viiden vuoden päästä se on strategiansa mukaisesti Euroopan kiinnostavimpia. Kun se vuonna 2025 pääsee vauhtiin uudella näyttämöllään, mihin se silloin yltääkään." (ote teatterin 30-vuotisjuhlapuheesta)

Lue koko puheenvuoro täältä >> 

bottom of page