top of page

Puheenvuoroja

Teresia_Volotinen.jpg
Teresia Volotinen
Kannatusyhdistyksen puheenjohtaja
40 vuotta kohti uutta teatteria


Espoon Kaupunginteatterin Kannatusyhdistyksen juhliessa 40-vuotista taivaltaan on mukava muistella menneitä, iloita nykyisyydestä ja toivoa hyvää tulevaisuudelta. Kohti uutta teatteria -niminen historiikki julkistettiin yhdistyksen 40-vuotisjuhlassa 9.2.2024.


Kannatusyhdistyksen aktiivinen toiminta alkoi yhdistyksen perustamiskokouksesta, joka pidettiin Kannusillanmäen teatterisalissa 27.1.1984. Yhdistyksen perustamista oli edeltänyt useiden kaupunginvaltuutettujen allekirjoittama valtuustoaloite sekä 7.1.1984 pidetty neuvottelukokous, jossa oli valittu perustamiskokousta valmisteleva toimikunta.

Lue koko puheenvuoro täältä >>

Leo Eskola
Kannatusyhdistyksen toiminnantarkastaja

"Espoon Kaupunginteatteri ja kannatusyhdistys juhlivat lokakuun alussa yhdessä tasavuosia: teatterin ensimmäisistä esityksistä on kulunut 30 vuotta ja kannatusyhdistyksen toiminta käynnistyi 35 vuotta sitten. Oli erittäin hieno asia, että kanssamme juhlissa oli useita ihmisiä, jotka ovat perustamisesta lähtien olleet mukana teatterin ja yhdistyksen riennoissa."

Lue koko puheenvuoro täältä >>

Erik Söderblom, teatterinjohtaja
Leo Eskola, puheenjohtaja
Erik Söderblom
Teatterinjohtaja

"Espoon Kaupunginteatteri on tänään Suomen kiinnostavimpia teattereita. Viiden vuoden päästä se on strategiansa mukaisesti Euroopan kiinnostavimpia. Kun se vuonna 2025 pääsee vauhtiin uudella näyttämöllään, mihin se silloin yltääkään." (ote teatterin 30-vuotisjuhlapuheesta)

Lue koko puheenvuoro täältä >> 

bottom of page