top of page

Tapahtumat ja retket

Vinkit ja linkit teatterin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja retkiin

30_35_v_juhlat_Kuv. Andreas Janett

35-vuotiasta kannatusyhdistystä ja 30-vuotiasta teatteria juhlittiin Revontulihallissa

200 kannatusyhdistyksen jäsentä ja 50 kutsuvierasta osallistui juhlaan perjantaina 4.10.2019 Revontulihallissa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Markkula totesi tervehdyksessään mm. seuraavaa ”Uskon, että teatterilla on hyvät – tai varmaan oikeampi adjektiivi on erinomaiset – tilat käytössään osana Tapiolan kulttuurikeskusta vuonna 2025. Tällöin meillä on kaupunkikuvallisesti ja toiminnallisesti jotain ainutlaatuista, kansainvälisestikin näytettävää. Tapiolan toiminnallinen kokonaisuus on aivan muuta kuin mitä meillä on tänään.” Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen lähetti juhlaan onnittelutervehdyksensä.

 

Juhlassa jaettiin yhdistyksen stipendirahastosta ensimmäinen Liisa ja Olli Männikön -nimikkostipendi Esitystalous-trilogian käsikirjoittajalle ja ohjaajalle Juha Jokelalle. Suomen teatterijärjestöjen keskusliiton myöntämän kultaisen kunniamerkin saivat Heikki Pohjala ja Leo Eskola.


Kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille.

Hallitus

Katso lisää juhlakuvia täältä!

Kuvaaja: Andreas Janett
 

Tohtori-zivago-provinssi, Salo
Teatteribussi, Espoo

Teatteriretki Saloon teatteri PROvinssiin sunnuntaina  26.1. 2020

Kannatusyhdistys teki retken Salon teatteri PROvinssiin katsomaan Tohtori Zivago -musikaalia. Tässä muutama kuva retkeltämme, johon osallistui 75 innokasta teatterissakävijää. Tunnelmia matkalta ja periltä.


 
 

bottom of page