top of page

Tapahtumat ja retket

Vinkit ja linkit teatterin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja retkiin

_DSC0356.JPG

Kannatusyhdistyksen 40-vuotisjuhla ja historiikin julkistus

Iloinen puheensorina täytti &Espoon teatterin Bar Juorun, kun Kannatusyhdistyksen jäsenet kokoontuivat juhlimaan yhdistyksen 40 toiminnan vuotta teatterin hyväksi. Yhdistyksen puheenjohtaja Teresia Volotinen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja toimi myös tilaisuuden juontajana.  Puhujina olivat kansanedustaja Inka Hopsu, teatterisäätiön puheenjohtaja Paula Viljakainen ja kulttuuritoimen edustaja Leena Hoppania. Juhlaväkeä viihdytti Konepajanpuisto-orkesteri ja väliajalla nautittiin juhlamalja ja herkullisia pikkusyötäviä.

Teatterinjohtaja Erik Söderblom ja syksyllä aloittavat teatterin toimitusjohtaja Matilda von Weissenberg ja taiteellinen johtaja Jussi Sairanen kertoivat sekä omia teatterimuistojaan että pohtivat Espoon teatterin tulevaisuutta. Toiveikkuus oman teatteritalon saamisesta 40 vuoden odotuksen jälkeen oli voimakkaasti ilmassa.

Christian Blom esitteli toimittamansa yhdistyksen historiikin Kohti uutta teatteria. Kirjan valtava tietomäärä ja hauskat anekdootit yhdistyksen ja myös teatterin vaiheista olivat kiinnostavaa kuultavaa. Juhlan lopuksi kirja luovutettiin kaikille juhlan osanottajille ja yhdistyksen jäsenet saavat sen myös teatterin lipunmyynnistä, elleivät ehtineet juhlaan paikalle. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35-vuotiasta kannatusyhdistystä ja 30-vuotiasta teatteria juhlittiin Revontulihallissa

200 kannatusyhdistyksen jäsentä ja 50 kutsuvierasta osallistui juhlaan perjantaina 4.10.2019 Revontulihallissa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Markkula totesi tervehdyksessään mm. seuraavaa ”Uskon, että teatterilla on hyvät – tai varmaan oikeampi adjektiivi on erinomaiset – tilat käytössään osana Tapiolan kulttuurikeskusta vuonna 2025. Tällöin meillä on kaupunkikuvallisesti ja toiminnallisesti jotain ainutlaatuista, kansainvälisestikin näytettävää. Tapiolan toiminnallinen kokonaisuus on aivan muuta kuin mitä meillä on tänään.” Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen lähetti juhlaan onnittelutervehdyksensä.

 

Juhlassa jaettiin yhdistyksen stipendirahastosta ensimmäinen Liisa ja Olli Männikön -nimikkostipendi Esitystalous-trilogian käsikirjoittajalle ja ohjaajalle Juha Jokelalle. Suomen teatterijärjestöjen keskusliiton myöntämän kultaisen kunniamerkin saivat Heikki Pohjala ja Leo Eskola.


Kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille.

Hallitus

Katso juhlakuvia täältä!

Kuvaaja: Andreas Janett
 

Tohtori-zivago-provinssi, Salo
Teatteribussi, Espoo

Teatteriretki Saloon teatteri PROvinssiin sunnuntaina  26.1. 2020

Kannatusyhdistys teki retken Salon teatteri PROvinssiin katsomaan Tohtori Zivago -musikaalia. Tässä muutama kuva retkeltämme, johon osallistui 75 innokasta teatterissakävijää. Tunnelmia matkalta ja periltä.


 
 

bottom of page