top of page

Teatteri 2025

Teatterin uuteen talohankkeeseen liittyvät 

viralliset kannanotot ja muut asiaan liittyvät linkit

Teatteri-2025.jpg

Espoon kaupunginteatterille uusi esityssali kulttuurikeskuksen laajennusosaan

Espoon kaupunginteatterille suunnitellut tilat kulttuurikeskuksen yhteydessä ovat saaneet uuden käänteen. Tämä on tervetullut uutinen Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistykselle!

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 20.9.2021, että Espoon kulttuurikeskukseen suunnitellaan uusi esityssali, jonka pääkäyttäjänä olisi Espoon kaupunginteatteri. Uusi sali korvaa Espoon kaupunginteatterin käytössä nyt olevan Revontulihallin, ja sen on tarkoitus olla oheistiloineen toiminnallisesti kiinteä osa nykyistä kulttuurikeskusta. Espoon kaupunginteatteri tilojen käyttäjänä osallistuu tiiviisti hankesuunnitteluvaiheeseen.

 Lue lisää täältä.

Teatteritaloon 2025

Puheenjohtaja Leo Eskolan puhe kannatusyhdistyksen 35-vuotisjuhlassa

Espoon kaupunginteatteri ja kannatusyhdistys juhlivat lokakuun alussa yhdessä tasavuosia. Teatterin ensimmäisistä esityksistä on kulunut 30 vuotta ja kannatusyhdistyksen toiminta käynnistyi 35 vuotta sitten. Paljon on menneiden vuosien aikana tapahtunut teatterissa ja yhdistyksessä. Oli erittäin hieno asia, että kanssamme juhlissa oli useita ihmisiä, jotka ovat perustamisesta lähtien olleet mukana teatterin ja yhdistyksen riennoissa. Suuret kiitokset heille.


Juhlissa puhuttiin myös teatteritalosta, jonka puolesta kannatusyhdistys on monin tavoin kamppaillut lähes koko toiminta-aikansa. Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Markkula... Lue lisää täältä. 

bottom of page