Jäsen

Kannatusyhdistys järjestää jäsenilleen – ja muillekin – tilaisuuksia, joissa teatteria ja erityisesti Espoon teatteritoimintaa tehdään tunnetuksi. Hankimme lippuja jäsenhintaan oman teatterimme esityksiin, mutta teemme teatteriretkiä myös muille paikkakunnille.

Ruutuja klikkaamalla voit lukea tuoreimmat jäsenkirjeet, uutiset tapahtumista ja muista ajankohtaisista, teatteria koskevista asioista, kuten Teatteri 2025 -hankkeesta. Ruuduista löydät myös tiedot jäsenille järjestettävistä teatteriretkistä ja muista jäsentapahtumista. Olet tervetullut myös lukemaan ja kommentoimaan blogejammmme.

Tulevaisuudessa avaamme sivustolle myös forumin, jossa kokoonnumme keskustelemaan teatterista, esityksistä sekä muista alaan liittyvistä kysymyksistä.

ja retket
Teatterin